KROPSTERAPI

Kropsterapi er en behandlingsform, som kan hjælpe dig med at slippe smerter og spændinger og samtidig opnå mere frihed og lethed. I kropsterapien ser vi på hvordan krop og psyke hænger sammen, og altså hvordan oplevelser og følelser kan sætte sig i kroppen og skabe smerter og ubehag. Det er både for dig som mærker fysiske smerter, og for dig som oplever stress eller andre mentale ubalancer. 

 

HVAD ER KROPSTERAPI?

Kropsterapi er en dybdegående pulserende massage, der kombinerer akupressur, pulsering, åndedræt, zoneterapi og samtale. Med andre ord: en massageform, der forløser både krop og sind. Kropsterapi er for dig, som oplever fysiske smerter såsom hovedpine, nakkesmeter, musearm og lændesmerter – og for dig som oplever psykiske udfordringer som stress, uro i kroppen, angst og søvnproblemer. Kropsterapi kan også fungere som et pusterum fra hverdagen, give helt slip og bare være dig.

KROPSTERAPI ER FOR ALLE.

 

HVORDAN FORLØBER EN BEHANDLING?


Til at begynde med taler vi sammen om, hvad du kunne tænke dig, at vi har fokus på. Derefter går vi i gang med massagen, hvor du ligger på briksen i undertøj, eller det tøj du er mest komfortabel og tryg ved. Der kan være samtale undervejs. Efter massagen er der plads til en kort snak om din oplevelse fx. hvad det satte igang, og andre gange er der ikke brug for så  mange ord.

Efter behandlingen kan det være du mærker forskellige ting i kroppen. Snorren i kroppen, lethed, hovedpine og træthed, kan bl.a. forekomme, men det kan også være du ikke mærker noget synderligt efterfølgende.