YOGA

Jeg er uddannet yogalærer i Indien, og havde inden da dyrket flere forskellige former for yoga – lige fra det dynamiske Vinyasa og Jivamukti til roligere Hatha, Yin og meditation. Jeg søgte efter hvad, der gav mening for mig, og måtte i den proces også erfare, at der er forskellige perioder i livet, hvor vi tiltrækkes af forskellige former for bevægelse. Yoga rummer bare så mange aspekter både inde for det fysiske, som det mentale. Vi er bevidste om hvad vi gør og mærker efter i kroppen undervejs. Og det er det, jeg elsker ved yoga. 

 

BEVIDSTHED og NÆRVÆR er derfor også to af mine fokusområder, når jeg underviser. Jeg har min fulde opmærksomhed på eleverne, så jeg kan se og mærke, hvordan de har brug for, at jeg guider dem. 

“Saying you’re not flexible enough for yoga, is like saying you’re too dirty to take a bath”

Om det er smidighed, styrke, ro eller noget helt andet, som gør, at du ikke føler dig yoga-egnet, så er det altid noget, der kan arbejdes med. Det vigtige er at finde en yogalærer, som lærer dig at tilpasse stillingerne til DIG – og det gør jeg.

Jeg underviser ugentlige yogahold i København, som du kan se længere nede på siden her. Herudover tilbyder jeg også privatundervisning én til én eller flere, hvis det ønskes. Kunne du tænkte dig yogaundervisning til et event eller andet, kan dette også arrangeres. Yogaundervisning kan foregå på mange måder, så hvad end du har af tanker, er du velkommen til at kontakte mig!

Jeg glæder mig til at møde dig!
Namasté

 

JEG TILBYDER:

  • FirmayogaKunne du tænkte dig yoga på dit arbejde for dig og dine kolleger en gang om ugen (eller oftere), så lad os tale sammen om en løsning. Yoga og meditation sænker stress niveauet, skaber ro og bedre koncentration. Og hvem kunne ikke tænke sig det?

 

  • Privatundervisning: Søger du et fordybelsesrum, hvor du i dit eget tempo og i trygge rammer kan udforske din krop med yogaen i centrum? At opleve yogasessioner, der er skræddersyet netop til din krop? Så kan det være privatundervisning er noget for dig. Er I flere der kunne tænke jer at gøre det sammen, er dette også en mulighed. Kontakt mig for mere info og pris.
  • Yoga til dit event: Kunne du tænke dig en yogasession til dit næste arrangement? Det kan være en polterabend, firmaarrangement, fødselsdag eller ved anden lejlighed. Kontakt mig, så tager vi en snak om det.Vi ses på yogamåtten!

KONTAKT

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig enten ved at bruge kontaktformularen her eller skrive en mail til info@yogalou.dk.